Tällä hetkellä kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa porskuttava Winnipeg Jets tekee yllättävän liikkeen valmistautuessaan seuraavaan kamppailuun.

Alkukaudella hyvin kyseenalaiseen valoon päätynyt Steve Mason korvaa maalivahtiosastolla Connor Hellebuyckin, kun Jetsillä vastassa on Columbus Blue Jackets.

Hellebuyck oli tolppien välissä kaikissa kolmessa voittopeleissä. Lupaavalta jenkkivahdilta nähtiin hyviä otteita, minkä myötä tuore komennus näyttää kummalliselta.

Mason taas ei ole ottanut yhtään voittoa vielä tälle kaudelle.

Kesällä kahden vuoden ja 8,2 miljoonan dollarin diilin Jetsin kanssa tehnyt Mason, 29, ei mitenkään vakuuttanut kauden avaushetkillä.

Useat helpohkot maalit värittivät otteita.

– Toisessa pelissä häneltä nähtiin aivan uskomattomia torjuntoja ja hän pelasi hyvin. En usko, että toimme häntä oikealla tavalla esille kahdessa avauspelissä, koska hän on kantava voima meille. Hän on hyvä maalivahti, Jetsin päävalmentaja Paul Maurice puolusteli Masonia Winnipeg Sunin mukaan.

– Ja ohjelman perusteella en voi jättää häntä enää sivuun. Haluan hänet takaisin tolppien väliin, Maurice perusteli päätöstään.

Jets kohtaa Blue Jacketsin Suomen aikaan tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Perjantain ja lauantain välisenä yönä vuorossa on puolestaan kamppailu Mikko Koivun johtamaa Minnesota Wildia vastaan.