Winnpieg Jets on pelannut tähän asti runkosarjassa kuusi ottelua, joista se on voittanut puolet, minkä lisäksi se on kärsinyt kolme rökäletappiota.

Kaikki voitot tulivat putkeen kahden hävityn ottelun jälkeen runkosarjan ensimmäisillä kierroksilla. Voitto-otteluissa torjui Connor Hellebuyck, joka on pelannut loistavasti. Kolmessa pelissä selän taakse on mennyt ainoastaan viisi maalia, ja torjuntaprosentti on komea 93,7.

Samanlaisia kehuja ei voi jakaa toiselle Jets-vahdille Steve Masonille. Kolme aloitettua ottelua ja kolme tappiota, joiden aikana selän taakse on mennyt huimat 16 osumaa. Torjuntaprosentti on ruma 84,6.

Pahinta Masonin kannalta tilanteessa on se, että hän sai mahdollisuuden maalilla Hellebuyckin torjuttua kolme voittoa putkeen. Putki päättyi siihen, että Winnipeg hävisi kotiottelunsa Columbus Blue Jacketsille 5-2-lukemin.

Jetsin vuoristorataa on turha kaataa yhden miehen niskaan, mutta harvoin NHL-vahdilta nähdään näin surkeaa kauden alkua verrattuna joukkueen toiseen maalivahtiin.

Masonin ja Hellebuyckin vireet eroavat kuin yö ja päivä, mikä tekee Masonista väkisinkin syntipukin, jos voittoja ei ala kertymään.

Tosin voi olla, että Hellebuyck pelaa muutaman seuraavan ottelun joukkueen maalilla. Winnipeg kohtaa seuraavaksi kotonaan Minnesota Wildin lauantain vastaisena yönä.