Pelaaja-agentilta harvinaisen härski tylytys NHL-huippuluotsin tavasta kohdella venäläispelaajia – ”Todella räjähdysherkästi sanottu”

© Kuva: Getty Images

Lukuisia NHL-pelaajia edustava Dan Milstein antoi torstaina harvinaisen kovan purkauksen Montreal Canadiensin päävalmentajaa Claude Julienia kohtaan.

Lukuisia venäläispelaajia, kuten Nikita Kutsherovia, Pavel Datsjukia ja Nikita Zaitsevia edustava Milstein hyökkäsi aggressiivisesti Julienin tapaan käsitellä venäläispelaajia ja erityisesti Montreal Canadiensin venäläistaustaista Alex Galchenyukia, joka on joutunut pelaamaan neljännessä ketjussa viime aikoina.

– Galchenyuk ei ole se ongelma, vaan valmentaja (Julien). Hän ei ole koskaan valmentanut onnistuneesti venäläispelaajia. Hän otti kesken viime kauden haltuunsa venäläisiä täynnä olevan joukkueen, mutta kaikki paitsi yksi ovat häipyneet, ukrainalainen Milstein lataa Twitterissä.

Huomionarvoista on se, että Milstein ei toimi Galchenyukin agenttina, vaan Pat Brisson.

Milstein on kuitenkin toiminut Julienin alaisuudessa ilman läpimurtoa Boston Bruinsissa jääneen venäläishyökkääjän Aleksandr Khoklatshevin kanssa.

– Minä satun edustamaan Khoklatshevia. Antakaa anteeksi, jos olen suorapuheinen, mutta sanon vain sen, mitä muut agentit eivät julkisesti sano, Milstein jatkaa.

Sportsnetin toimittaja Andrew Berkshire pitää Milsteinin tapaa melkoisen erikoisena.

– Tuo on todella räjähdysherkkä asia sanoa pelaaja-agenttina, Berkshire reagoi tapaukseen.