Philadelphia Flyersin leirissä säikähdettiin tiistaina pahanpäiväisesti, kun tulokassentteri Nolan Patrick lysähti jään pintaan välittömästi Anaheim Ducksin Chris Wagnerin taklauksen jälkeen.

Patrick, 19, meni hakemaan irtokiekkoa kaukalon kulmasta, kun Wagner tuli ja taklasi hänet irti kiekosta. Taklaus osui Patrickia kylkeen, muttei ollut erityisen kova eikä suuntautunut ylös.

Patrick kuitenkin tipahti heti jäähän, mutta pystyi nousemaan vähän ajan päästä omin avuin jaloilleen. Patrick luisteli ulos jäältä joukkueen lääkärin ja suomalaishyökkääjä Jori Lehterän avustamana. NHL.com -sivustolla julkaistussa kuvassa näkyy, että Patrick on heti tällin jälkeen hieman sekavan oloinen.

Flyers on kuitenkin kertonut Patrickin tilanteesta hyviä uutisia. Nuorukainen harjoitteli eilen täysipainoisesti Lehterän ja Travis Konecnyn ketjussa ja pystynee pelaamaan ensi yönä Suomen aikaa Ottawa Senatorsia vastaan.

Patrick sanoi, että Ducks-sentteri Wagnerin taklauksessa ei ollut mitään väärää ja otti vastuun loukkaantumisesta itselleen.

– Se oli puhdas taklaus. Löin vain kasvoni pleksiin. Kaikki tapahtui kovin nopeasti. Minun täytyy vain suojella itseäni paremmin, Patrick sanoi nhl.comille.

Patrick on Flyersin viime kesän ensimmäinen ja koko varaustilaisuuden toinen varaus. Alkukauden yhdeksässä ottelussa hän on kerännyt tehot 1+2.

Voit katsoa taklauksen sekä sekavan oloisen Patricin kuvan tästä nhl.comin jutusta.