Minnesota Wild sai karmeaa jobinpostia Suomen aikaan perjantaina aamuyöstä pelatussa ottelussa Chicago Blackhawksia vastaan, kun joukkue menetti kolme avainhyökkääjää sairastuvalle.

Wildin hyökkääjät Nino Niederreiter, Charlie Coyle ja Marcus Foligno kokivat kaikki loukkaantumisen ja ovat sivussa ainakin lauantain kotiavauksesta Columbus Blue Jacketsia vastaan.

Foligno loukkasi leukansa tappelussa, kun Blackhawksin hyökkääjä John Hayden pamautti hurjan moukarin miehen leukaperiin. Jenkkipelurille odotetaan ainakin viikon huilia. (Katso video tappelusta.)

Coylella on pohjeluun murtuma, joka vaatii leikkauksen ja noin 6-8 viikon huilin. Hänet asetettiin pitkäaikaisten loukkaantuneiden pelaajien listalle, eli hänen palkkansa ei tule vaikuttamaan Wildin ennestään tiukkaan palkkakattoon.

Sveitsiläinen Niederreiter loukkasi nilkkansa, ja on sivussa sen vuoksi kolme viikkoa.

Wildilla oli ennestään jo huippuhyökkääjät Zach Parise ja Mikael Granlund loukkaantuneina, joten joukkue on pahoissa ongelmissa lauantain ottelussa. Wild kutsui hyökkääjä Luke Kuninin AHL:stä, mutta heillä ei siltikään ole kuin kolme ketjua terveitä hyökkääjiä.

Wildin loukkaantuneet pelaajat tienaavat yhteensä 24,5 miljoonan dollarin palkkaa, mikä on jättimäinen siivu, noin kolmasosa, joukkueen 74,8 miljoonan kokonaispalkasta.

– Brutaalia Wildille. Vaikea tapa aloittaa NHL-kausi. Älkää unohtako, että Parise ja Granlund ovat sivussa myös, DailyFaceoff-sivuston perustaja Brock Seguin harmittelee Wildin surkeaa kohtaloa.

Lähde: The Athletic, Minnesota Wildin Twitter-tili