Helsingin IFK:n ottelut jääkiekon Mestarien liigassa CHL:ssä päättyvät huomenna. Joukkueen neljä ensimmäistä CHL-ottelua sujuivat heikosti, eikä edes toinen peräkkäinen voitto Puolan mestarista Comarch Cracoviasta nosta stadilaisia jatkopaikoille.

Viime tiistaina IFK kukisti krakovalaiset vieraissa tennislukemin 6–0. Sekä Patrik Carlsson että vasta 17-vuotias superlupaus Niklas Nordgren mättivät hattutemput. Nordgrenin temppu oli sikälikin ikimuistoinen, että ottelu oli hänelle ensimmäinen IFK:n edustusjoukkueessa.

Tiistaina Nordgren pelaa ensimmäisen kerran miesten joukossa legendaarisessa Nordenskiöldinkadun jäähallissa. Liigassakin mies on pelannut vasta vierasottelun Vaasassa Sportia vastaan.

– On huikeata päästä pelaamaan Nordiksella. Se on ollut aina yksi suurimmista unelmistani. Annan kentällä kaikkeni voiton eteen, Nordgren kertoo IFK:n tiedotteessa.

– Minut on otettu hyvin vastaan joukkueessa. Kokeneemmat pelaajat ovat jeesanneet kaikessa, eikä minun ole hirveästi tarvinnut kysellä. Hyvältä on tuntunut, Nordgren jatkaa.