Tämähän on jo ihan hillitöntä!

Helsingin IFK:n superlupaus Miro Heiskanen pelasi tänään Liiga-kauden seitsemännen ottelunsa, ja pisteitä nuorukaisella on kasassa 8 (4+4). Ja nyt puhutaan 18-vuotiaasta puolustajasta!

Tänään Heiskanen esitti jälleen sellaista jäätaituruutta, että Nordenskiöldinkadun paljon nähnyt kotiyleisökin saattoi vain haukkoa henkeään.

HIFK–HPK-ottelun kolmatta erää oli pelattu alle minuutti, kun aloitus oli HPK:n päädystä b-pisteeltä, maalivahti Emil Larmista katsoen oikealla. HIFK:n vasemman pakin paikalla ollut Heiskanen sai kiekon suoraan aloituksesta ja lähti ennakkoluulottomaan nousuun.

Heiskanen kiersi vauhdilla laidan kautta HPK:n maalin taakse, nousi maalin edustalle ja laukoi upean soolonsa päätteeksi kiekon etukulmasta Larmin selän taakse. Heiskasen maalilla HIFK tasoitti numeroiksi 2–2.

Osuma osoittautui lopulta erittäni tärkeäksi, sillä HIFK voitti ottelun maalein 3–2. HIFK:n voittomaalin viimeisteli puolustaja Juuso Salmi viitisen minuuttia ennen loppua.

Voit katsoa Heiskasen upean soolon tästä Ruutu+ -palvelun linkistä.