Vancouver Canucksin ruotsalaislegenda Henrik Sedin asettaa seuralleen kovat tavoitteet lokakuussa alkavalle NHL-kaudelle.

36-vuotias veteraani kertoi The Provincelle, että odottaa joukkueen yltävän ensi keväänä pudotuspeleihin asti. Canucks on lukeutunut NHL:n huonoimpiin joukkueisiin kahdella edellisellä kaudella, mutta ruotsalaistähti on tavoitteensa kanssa tosissaan.

– Olen täysin tosissani, Sedin vastasi toimittajalle hänen luullessaan hyökkääjän vitsailevan.

16 kautta seurassa kiekkoillut keskushyökkääjä on hyvin mielissään kesällä hankittuihin vahvistuksiin. Erityisesti Henrikin ja Danielin laidalle hankittu itävaltalainen Thomas Vanek on pelaaja, jota seuraikoni odottaa laidalleen.

– Vanekin hankinta oli hieno asia. Meille tuli paljon uusia pelaajia kesän aikana. Se antaa joukkueeseemme syvyyttä ja luo sopivaa kilpailua pelipaikoista. Se motivoi kaikkia tekemään parhaansa, Sedin tuumaa.