Toronto Maple Leafsin palkkalistoilla majaileva Joffrey Lupul aiheutti aiemmin tällä viikolla ison kohun Instagram-päivityksellään.

Lupul syytti Maple Leafsia huijauksesta sen jälkeen, kun seura oli tuonut julki sen, miten 33-vuotias hyökkääjä olisi reputtanut taas lääkärintarkistuksen.

– Haha, ai reputin vain? He huijaavat, Lupul kirjoitti.

Tästä nousi iso kohu, sillä Lupul on ollut sivussa jo puolentoista kauden ajan NHL:stä. Maple Leafsia on epäilty vilunkipelistä, sillä epäselvää on ollut se, onko Lupul oikeasti loukkaantuneena, vai onko kyseessä vain Maple Leafsin peittely-yritys.

– Vastasin vain tiettyihin negatiivisiin kommentteihin Instagramissa. Se oli sopimatonta ja poistin ne, mutta otan tästä täyden vastuun. On ollut erittäin haastavaa, kun en ole pystynyt pelaamaan viimeisten 1,5 vuoden ajan. En odota toista mahdollisuutta, mutta toivon, että saan palata joku päivä takaisin jäälle. Pahoittelen mediaa, faneja, Maple Leafsin organisaatiota ja kaikkia joukkuetovereitani tästä täysin tarpeettomasta häiriötekijästä, Lupul kirjoitti Twitter-tilillään.

Lupulin nykyinen sopimus kattaa vielä tämän kauden. Sen jälkeen hän on rajoittamaton vapaa agentti.