© Kuva: Getty Images

Minnesotan kokeneelta NHL-hyökkääjältä yllätyspäätös! – ”Olen valmis lopettamaan pelaamisen”

Minnesota Wildin hyökkääjä Ryan Carter, 34, on päättänyt ripustaa luistimet lopullisesti naulaan, The Athletic -lehden toimittaja Michael Russo tiedottaa.

Wildin organisaatiossa viimeiset kolme vuotta pelannut Carter kärsi edelliskaudella vakavan olkapäävamman, joka verotti hurjasti hänen ottelumääränsä.

Carter pelasi viime sesongilla AHL:n puolella pelkästään 18 ottelua, joissa kokenut hyökkääjä summasi tehopisteet 1+2=3.

Carter voitti Stanley Cupin Anaheim Ducksin paidassa kaudella 2006-07. Viittä eri NHL-seuraa urallaan edustanut voimahyökkääjä pelasi yhteensä 473 ottelua ”taalaliigassa” ja kirjasi tehopisteet 41+52=93.

Russon mukaan Carter jättää jääkiekon kokonaan ja alkaa keskittymään täysin perheeseensä.

– Tämä on se aika vuodesta, kun kaikki tuntuu menevän oudoksi. Kaiken pitäisi luistaa hyvin ja minun pitäisi olla kiireinen, mutta löydän paljon aikaa tytöilleni, jotka käyvät koulua.Se on hieman outoa tällä hetkellä. Uskon, että olen valmis lopettamaan pelaamisen. Kehoni on kärsinyt pahasti, sekä henkisesti minun tyyliselle pelaajalle on rankkaa se, että kroppani ei ole kunnossa, Carter kertoo The Athletic -lehdelle.

Heinäkuussa vapaaksi pelaajaksi tullut Carter oli saanut Wildilta testisopimustarjouksen, mutta mies päätyi toiseen päätökseen.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!