Heinäkuussa syyskuuhun asti kestävän tryout-sopimuksen KalPan kanssa tehnyt puolustaja Konsta Mäkinen, 25, on allekirjoittanut jatkosopimuksen loppukaudesta ja kaudesta 2018-19.

Mäkiselle ei kertynyt vielä Liiga-otteluita tällä kaudella elokuussa sattuneen loukkaantumisen takia. Nuori Ilves-kasvatti pääsi kuitenkin edustamaan KalPaa CHL:ssä neljän ottelun verran, joissa hän keräsi tehopisteet 1+1.

Mäkinen pelasi viime sesongilla Slovakian pääsarjassa HC Nove Zamkyn joukkueessa 44 ottelua, joissa kiekollisena pakkina tunnettu tamperelainen iski tehopisteet 3+7=10.

– Valmennus on pitänyt näkemästään kaukalossa ja uskomme, että Konstalla tulee olemaan paljon annettavaa meille. Hän on sopeutunut nopeasti joukkueeseemme ja on persoona, jollaisia haluamme organisaatioomme. Arvostamme joukkueiden rakentamisessa jatkuvuutta, ja tämä sopimus on siten linjamme mukainen askel kohti jo seuraavan kauden joukkueen rakentamista, KalPan toimitusjohtaja Toni Saksman kertoo seuran tiedotteessa.

Puolustaja Konsta Mäkisen sopimuksen optio loppukaudesta on käytetty, myös kaudesta 18-19 on sovittu. bit.ly/2wGgVfp. #kalpa #liiga