Viime perjantaina Raumalla pelattu perinteinen Pitsiturnaus päättyi TPS:n juhliin jo toisen kerran peräkkäin. Turkulaisten lisäksi yksi päivän onnistujista oli Ässät välierätappiosta huolimatta.

Porilaisjoukkue ei päästänyt kolmessa ottelussa yhtäkään maalia tasakentällisin. Toisaalta joukkue keräsi Raumalla ainoastaan yhden voiton.

– Tietysti harmittaa, kun ei voitettu Pitsiturnausta tänäkään vuonna, Ässien päävalmentaja Jyrki Aho tuumaa joukkueen nettisivuilla.

– Peruspuolustuspakettimme oli turnauksessa hyvällä tasolla. Hyvä puolustaminen pitäisi tehdä lisäksi niin, että siitä on jotain hyötyä hyökkäyspeliä silmällä pitäen. Siinä meillä on vielä kehitettävää.

Ässien tekemisessä on paljon hyvää uuden kauden alla. Aho kehuu porilaisten nettisivuilla myös yksilötason ennakkoluulottomuutta, jota esimerkiksi Valtteri Tammi väläytteli.

– Tammi uskalsi pitää kiekkoa ja haastaa. Hienoa, että tällaisia pelaajia kasvaa Ässien junioreissa, Aho ylistää.

Viime keväänä pudotuspelien avauskierrokselle asti selviytyneet patapaidat jatkavat harjoituskauttaan pelien muodossa tällä viikolla kotijäällään. KooKoo saapuu Poriin vieraaksi torstaina.