NHL:ssä Minnesota Wild julkaisi vasta kaksi uutta jatkoa, kun sekä Nino Niederreiter että Mikael Granlund saivat uudet sopimukset.

Näistä pidempi diili nähtiin Niederreiterin kohdalla, kun taas Granlund tyytyi lyhkäisempään sopimukseen.

Wildilla on vielä yksi rajoitettu vapaa agentti sopimuksettomassa tilassa. Kesäkuussa nähdyssä vaihtokaupassa Wildiin päätynyt Marcus Foligno odottelee yhä uutta diiliä, jota valmistellaan parhaillaan.

– En usko, että tiedossa on mitään merkittäviä ongelmia Marcuksen kanssa. Meillä on kuitenkin vielä kuukausi aikaa saada tuo sopimus valmiiksi. Se, ettei hän hakeutunut välimieskäsittelyyn, antoi meille mahdollisuuden keskittyä ensin Ninon ja Mikaelin sopimuksiin, Wildin GM Chuck Fletcher sanoi seuran verkkosivuilla.

Fletcherin mukaan Folignon sopimus voidaan tehdä rauhassa, mutta se halutaan saada valmiiksi ennen kuin Wildin harjoitusleiri käynnistyy.

– Uskon, että hän on siellä mukana, Fletcher sanoi Folignosta ja syksyn harjoitusleiristä.

Foligno oli osa Wildin ja Buffalo Sabresin vaihtokauppaa, jossa liikuteltiin yhteensä neljää eri pelaajaa. Folignon lisäksi Wild kuittasi itselleen Tyler Ennisin. Sabres puolestaan sai puolustajan Marco Scandellan sekä kokeneen hyökkääjän Jason Pominvillen.

Wild saattaa kuitenkin tehdä lisää hankintoja sen jälkeen, kun Folignon jatkosopimus on valmis.

– Jos meillä on tilaa palkkakaton alla hankintoja varten, niin katsomme, että mitä voimme tehdä, Fletcher sanoi.

Todennäköisesti kohde olisi alempien ketjujen sentteri. Aiemmin Wild menetti Erik Haulan muualle, kun Vegas Golden Knights nappasi suomalaissentterin itselleen kesän laajennusdraftissa.

– Meillä on hyvin leveyttä ja monet nuoret pelaajat luovat hyvää kilpailutilannetta. Meillä on myös muutamia kokeneita kavereita, jotka ovat valmiina taistelemaan NHL-paikasta, Fletcher puhui alempien ketjujen paikoista.

Capfriendly-sivuston mukaan Wildilla on tällä hetkellä 3,8 miljoonaa dollaria tilaa palkkakaton alla. Tähän pitäisi istuttaa Folignon jatkosopimus sekä mahdollinen uusi hankinta. Tämän lisäksi Wildille pitää jäädä tilaa kauden aikana tehtäviin operointeihin.