Hermeksen valmennustiimi asettui lopulliseen muotoonsa, kun Lasse Pirjetä saapuu Kokkolaan 1+1-vuotisella sopimuksella, joukkue tiedottaa nettisivuillaan.

Pelaajaurallaan Suomen mestaruuden keväällä 1995 voittanut Pirjetä on toiminut kaudesta 2012-13 lähtien apuvalmentajana, ensiksi Heinolassa Mestis-joukkue Peliitoissa ja sittemmin Jokereiden B-nuorten SM-sarjajoukkueessa.

Ensi viikon alussa tehtävässään aloittava Pirjetä kaipasi haasteita koulutaipaleen ollessa hyvällä mallilla.

– Nyt koulut on hyvällä mallilla ja halusin lisää haasteita. Kun nyt sitten tarjoutui mahdollisuus tulla Hermekseen, niin innostuin heti asiasta, eikä päätöksen teko lähteä Kokkolaan ollut vaikea, Pirjetä sanoo Hermeksen sivuilla.

Pelillisesti kovatasoinen Mestis on Pirjetälle tuttu juurikin Peliittojen ajoilta. Heinolassa mies toimi apuvalmentajana kaudella 2012-13.

Kommenteista päätellen kova taso houkutteli miehen Hermekseen.

– Sarja on erittäin kova ja kilpailullinen ja pelaajille hyvä ponnahduslauta kohti kirkkaampia valoja. Pelaajat ovat erittäin sitoutuneita ja motivoituneita kehittymään, oppimaan uutta ja etenemään urallaan. Sellainen on valmentajan näkökulmasta erittäin tärkeää ja se tekee jokapäiväisestä arjesta ja kovasta harjoittelusta todella mielekästä, kertoo Pirjetä, joka sanojensa mukaan haluaa valmentamisesta ammatin.