Suomen 3. divisioonassa pelaava Iitti Hockey on värvännyt kaksi Liiga-legendaa Jan Latvalan ja Toni Koivusen joukkueen uudeksi valmentajaksi, ja ex-Liiga-hyökkääjä Teemu Rinkisen vahvistamaan kokoonpanoa, seura tiedottaa Facebook-sivuillaan.

Pelaajauransa kauteen 2015-16 lopettanut 45-vuotias Latvala pelasi Liigassa yhteensä 1230 ottelua, mikä on sarjan kaikkien aikojen ennätys.

Kauteen 2011-12 uransa lopettanut 45-vuotias Koivunen pelasi yhteensä 810 ottelu Liigassa.

Latvala aloitti kiekkouransa jälkeen työt valaistus-, kiinteistö- ja aurinkoenergiaratkaisuja tarjoavassa yrityksessä, jossa työskentelee myös Iitti Hockeyn puheenjohtaja Mika Dahl.

— Lade (Latvala) halusi ensin ottaa vähän etäisyyttä kiekkoiluun, mutta tänä vuonna kesälomien jälkeen kyselin häneltä, josko olisi aika liittyä takaisin jääkiekkoperheeseen. Koivusen Bobi tuli sitten oma-aloitteisesti mukaan Laden kaveriksi, Dahl taustoittaa viidenneksi korkeimmalle sarjatasolle poikkeuksellisen nimekkään valmennuskaksikon löytämistä, Dahl kommentoi Kouvolan Sanomille.

— Yli 2000 liigapeliä kolmosdivarin valmennuksessa. Voin sanoa, että eihän tällaista toteudu missään muualla, Dahl ylistää hankintojaan.

Rinkinen on pelannut yhteensä 280 ottelua Liigassa, joissa 30-vuotias hyökkääjä on summannut tehopisteet 45+58=103. Rinkinen edusti viime kaudella Saksan toiseksi korkeammalla tasolla pelaavaa Dresdner Eislöweniä.