HPK nimesi kapteeniksi todellisen taistelijan: ”Vahva halu kehittyä edelleen”

© Kuva: Juha Tamminen

HPK:n kapteeni alkavalla liigakaudella on Otto Paajanen. Varakapteeneina puolestaan toimivat Juho Keränen, Janne Lahti ja Joonas Lehtivuori, HPK:n nettisivuilla tiedotetaan.

Kerhon päävalmentaja Antti Pennanen kehuu joukkueen sivuilla tuoretta kapteeninelikkoa.

– Otolla, Juholla, Jannella ja Joonaksella on vahva halu kehittyä edelleen. He edustavat urheilullisuutta ja luotettavuutta. Lisäksi heiltä löytyy auktoriteettia ja kokemusta, joilla auttaa ja tukea muita pelaajia.

Jo viime kaudella C-kirjainta ajoittain kantaneelle Paajaselle kapteenina toimiminen on luonnollisesti kunnia asia.

– On suuri kunnia olla HPK:n kapteeni. Olen ylpeä saamastani vastuutehtävästä ja nöyränä otan vastaan luottamuksenosoituksen. Varakapteenina olen seurannut läheltä aiempia Kerhon kapteeneja ja saanut heiltä esimerkin, jolla johtaa. Mutta omalla tyylillä kuitenkin teen työni, itseään ei voi tai kannata muuttaa, kaudesta 2013-2014 hämeenlinnalaisten kapteenistoon kuulunut Paajanen iloitsee.

Tuore kapteeni on profiililtaan armoton joukkuepelaaja, joka ei aina välttämättä näy otsikoissa pisteiden ansiosta. Viime kaudella hän teki yhteensä 28 pistettä.

Keränen on kantanut paidassaan varakapteenin merkkiä, eli A-kirjainta HPK:n lisäksi Kärpissä, Lahdella ja Lehtivuorella ei aiemmilta vuosilta apukapteenin taustaa ole.