TsSKA Moskova sai kovan paluumuuttajan NHL:stä – myös maalivahtiosastolle täydennystä rapakon takaa

© Kuva: Getty Images

Philadelphia Flyersissä viime kaudella 47 runkosarjan ottelua pistein 4+2 pelannut Roman Ljubimov palaa KHL:ään. 25-vuotias hyökkääjä teki TsSKa Moskovan kanssa kolmen vuoden sopimuksen, championat.com uutisoi.

Venäjän paidassa MM-pronssia reilu vuosi sitten juhlinut Ljubimov on edustanut KHL:ssä pelatessaan aina moskovalaisjoukkuetta. Edellisen kerran TsSKa Moskovan paitaa kaudella 2015-16 kantanut hyökkääjä on iskenyt KHL-uransa aikana runkosarjassa 185 otteluun 15+19=34 pistettä. Pudotuspeleissä mittelöitä on kertynyt 39 ja pisteitä 8+6=14.

TsSKa Moskova sai myös tolppien väliin täydennystä. Chicago Blackhawksin farmijoukkueessa Rockford IceHogsissa viime kaudella torjunut ruotsalainen Lars Johansson allekirjoitti vuoden mittaisen sopimuksen.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.