NHL:n aktiivipelaajista parhaan plus-miinus-tilaston urallaan on merkkauttanut Jaromir Jagr, jonka koko uran teholukema on kunnioitettava +316.

Jagr ei kuitenkaan yllä lähellekään kautta aikojen NHL:n tilastoykkösiä, jotka ovat jo lopettaneet uransa.

Koko tilaston ykkösenä komeilee Larry Robinson, joka toimii nykyään San Jose Sharksissa pelaajien kehittämisen johtajana. Lisäksi hänet muistetaan New Jersey Devilsin päävalmentajana, kun joukkue ylsi Stanley Cupiin keväällä 2000.

Omalla pelaajaurallaan Robinson oli yksi kaikkien aikojen NHL-puolustajista pelaten 1384 runkosarjan ottelua tehopisteillä 208+750=958.

Huimat kuusi Stanley Cupia urallaan voittaneen puolustajan plus-miinus-tilasto oli NHL-uran jälkeen jäätävä +730. Esimerkiksi 2857 tehopistettä mättänyt Wayne Gretzky tilastoi teholukemaksi urallaan +518.

Robinsonin uralle mahtui vuosia, joiden aikana hän suoriutui puolustustehtävistä ällistyttävällä tasolla. Kaudella 1976-77 Montreal Canadiensin riveissä hän pelasi 77 ottelua ja runkosarjan päätyttyä Robinsonin teholukema oli koko sarjan paras +120.

193-senttinen puolustaja ei ikinä pitkällä urallaan jäänyt runkosarjassa miinuksille.

Toisena kautta aikojen tehotilastossa on toinen legendaarinen puolustaja Bobby Orr, jonka lukemat olivat varsinkin ottelumääriin suhteutettuna kovat. Orr pelasi 657 runkosarjan ottelua ja hänen teholukemansa niissä oli +597.

Kautta aikojen kovin suomalainen samassa tilastossa on Jari Kurri lukemalla +298, jolla irtoaa kaikista NHL-pelaajista sija 29.