New York Rangers vahvisti kesällä puolustustaan Anthony DeAngelolla, Aleksei Bereglazovilla ja tähtipuolustaja Kevin Shattenkirkillä.

Rangersillä on tällä hetkellä peräti kahdeksan NHL-valmista puolustajaa rosterissa, ja varmaa on se, että kaikille heistä ei ole tiedossa tasaisesti peliaikaa.

Joukkueen keskushyökkääjätilanne on taas täysin päinvastainen, koska Rangersilla on tällä hetkellä vain kolme NHL-valmista keskushyökkääjää (David Desharnais, Mika Zibanejad ja Kevin Hayes.)

Tähtisentteri Derek Stepan kaupattiin kesällä Arizonaan, ja tilalle Rangers hommasi vapaana pelaajana olleen Desharnaisin.

New York Postin toimittaja Larry Brooks kertoo artikkelissaan Rangersin tavoittelevan ongelmaansa ratkaisua vaihtokaupan avulla.

– Rangersin odotetaan kauppaavan puolustaja Nick Holdenin siinä toivossa, että he saavat vahvistusta keskushyökkääjäosastolle, Brooks kirjoittaa.

Kesällä 2016 Colorado Avalanchesta Isoon Omenaan siirtynyt Holden nousi Rangersin tärkeimpien puolustajien joukkoon, ja se näkyi jopa pisteiden muodossa.

30-vuotias Holden voitti Rangersin puolustajien sisäisen maalipörssin ylivoimaisesti 11 osumallaan ja summasi yhteensä 34 tehopistettä 80 runkosarjaottelussa. Kanadalaispakki oli joukkueensa kolmanneksi tehokkain puolustaja Ryan McDonaghin ja Brady Skjein jälkeen.

Pudotuspeleissä Holden kirjasi 11 ottelussa tehopisteet 2+2=4.

Tunnollisena oman pään puolustajana tunnetun Holdenin 1,65 miljoonan dollarin kausipalkan tuova sopimus päättyy ensi kauteen, joten ilman uutta sopimusta hänestä tulee vapaa pelaaja ensi kesänä.

Rangersillä on 14 hyökkääjän ja kahdeksan puolustajan jälkeen palkkakatossa tilaa vain 445 000 dollaria.

NY Postin toimittaja Brooks huomauttaa, että Rangersillä on heinäkuun 27. päivään (torstai) asti aikaa ostaa ulos konkaripuolustaja Marc Staalin jättimäinen 3,5 miljoonan dollarin kausipalkan sopimus helpottaakseen palkkakatto-ongelmaansa.