Kesäkuussa Minnesota Wild hankki itselleen parikin uutta pelaajaa NHL:ssä.

Suurimmat liikkeet tapahtuivat vaihtokaupassa, jonka Wildin GM Chuck Fletcher teki Buffalo Sabresin kanssa.

Diilissä Wild lähetti Sabresiin puolustajan Marco Scandellan ja hyökkääjän Jason Pominvillen. Toiseen suuntaan matkasivat hyökkääjät Marcus Foligno ja Tyler Ennis.

– Uskon, että ihmiset tulevat tykkäämään Folignosta. Hän tykkää taklata jatkuvalla syötöllä ja uskon, että hän pystyy myös iskemään tukun maaleja. Uskoisin, että hänestä tulee fanien suosikki ja ihmiset rakastuvat häneen täällä, Wildin päävalmentaja Bruce Boudreau sanoi uusista hankinnoista Pioneer Pressille.

Toisen hankinnan, Ennisin kohdalla, Boudreau nosti esille viime vuonna nähdyn menestystarinan.

– En halua asettaa hänelle mitään paineita, mutta kolme vuotta sitten hän oli mahtavassa iskussa ja hän oli hyvin korkealla tasolla. Hän on missannut yhteensä 90 peliä viime vuosien aikana loukkaantumisten takia. Jos hän pysyy terveenä, niin uskon, että tulemme näkemään häneltä samankaltaisen esille nousun kuin mitä Eric Staalilta nähtiin viime kaudella, Boudreau sanoi.

Muutaman vaisumman vuoden jälkeen Staal oli kovasti esillä Wildin paidassa. Staal nousi aivan johtavaksi sentteriksi Wildin riveissä ja hänen kohdalla riskinotto tuotti tulosta.

Uransa aikana Ennis on yltänyt 20 maalin rajapyykkiin NHL:ssä yhteensä kolmen eri kauden aikana. Kuten Boudreau totesi, viime vuodet ovat olleet kuitenkin loukkaantumisten sävyttämiä. Samalla rooli Sabresissa alkoi vähentyä, minkä myötä muutokselle oli tilausta.

– Olen innoissani hänestä. Näen, että meidän kolme ensimmäistä ketjua pärjäävät vertailussa ihan kelle tahansa muulle tämän sarjan sisällä, Boudreau sanoi Ennisistä ja Wildin materiaalista.