NHL:n uusin seura Vegas Golden Knights on käynyt kauppaa pelaajilla, joita se varasi ensin laajennusdraftissa ja sitten varsinaisessa varaustilaisuudessa lähes kahden joukkueellisen verran.

Nyt Vegas on päästämässä ruotsalaissentteri Marcus Krugerin muualle, nhl.comin toimittaja Brian Hedger kertoo.

– Olen nyt varma, että Vegas päästää Krugerin pois, jopa lähitunteina, mutta lähteeni ei ole 100-prosenttisen varma tämän määränpäästä, Hedger twiittasi.

Brian Hedger

@BrianHedger
I'm now fully expecting Marcus Kruger to be dealt by VGK, possibly within hours, but source not 100% sure of destination.

#Blackhawks

– Minulle kerrottiin myös, että Kruger haluaisi joukkueeseen, jossa on muita ruotsalaisia. Carolinassa on neljä, ja heillä on vieläpä paljon tilaa palkkakaton alla, Hedger jatkoi.

Marcus Johansson treidattiin (Washingtonista) New Jersey Devilsiin tämän nukkuessa. Sama saattaa nyt tapahtua Krugerille, Hedger arveli.

The Athleticin toimittaja Craig Custance puolestaan tiesi, että neuvottelut Krugerin Carolina-diilistä olivat jo pitkällä.

Craig Custance

@CraigCustance
Marcus Kruger to Carolina isn't done yet but talks pretty far along on this front. @BrianHedger first to report Vegas flipping Kruger.

Kruger, 27, on pelannut koko 7-vuotisen NHL-uransa Chicago Blackhawksissa ja voittanut Stanley Cupin 2013 ja 2015. Vegas nappasi Krugerin laajennusdraftissa noin kaksi viiikkoa sitten.

Viime keväänä Kruger oli voittamassa Ruotsille maailmanmestaruutta.