Eihän siitä ole kuin reilu viikko, kun uuden NHL-seuran Vegas Golden Knightsin miehistö julkistettiin kokonaisuudessaan.

Vegas on ”normaalista” joukkueesta täysin poikkeava ryhmä siinä mielessä, että se koostuu 30 muusta NHL-seurasta kootuista pelaajista.

Pelaajat eivät siis ole ehtineet tutustua toisiinsa kuin hetken. Siksi on tärkeää aloittaa joukkkuehengen ja ryhmädynamiikan luominen mahdollisimman nopeasti.

Jo nyt on käynyt selväksi, että Pittsburgh Penguinsista Vegasiin siirtynyt tähtimaalivahti Marc-Andre Fleury on yksi tulokasjoukkueen henkisistä johtajista – kaukalossa ja sen ulkopuolella.

Fleury otti nimittäin vahvaa roolia, kun ritarinelikko Fleury, Deryk Engelland, Brayden McNabb, Jason Garrison esitteli seuraa lasvegasilaisille ja tutustui samalla uuteen kotikaupunkiinsa.

(Kuvassa vasemmalta Fleury, Engelland, McNabb ja Garrison NHL:n laajennusdraftissa)

Golden Knights on jakanut twitter-tilillään lyhytelokuvan, jossa nelikko pyörii kaupungissa vähän kuin miesnelikko klassikkokomediassa ”The Hangover” (Kauhea kankkunen).

Video alkaa loistohotelli Caesar´s Palacen katolta kohtauksella, jossa Vegasin pelaajat ihastelevat alhaalla avautuvaa maisemaa.

– Katsokaa tuota maisemaa! Tämän täytyy olla pilaa!

Seuraavaksi Fleury, näyttelijä Zach Galifianakisin roolihahmoa Alania imitoiden lausuu:

– Haluaisin sanoa jotakin, mitä olen valmistellut tänä iltana… Mitäs sanotte sisääntulosta? Luullakseni siksi sitä kutsutaan syntien kaupungiksi, ha ha. (”I’d like to say something that I’ve prepared tonight… ”How about that ride in? I guess that’s why they call it Sin City. Ha ha.”

Tämän jälkeen Golden Knightsin nelikko lähtee tutustumaan kaupungin nähtävyyksiin ja tapaamaan kaupunkilaisia. Pääsevätpä pelaajat myös helikopterilennolle.

Video myös päättyy Fleuryn näyttelijäsuoritukseen, jossa hän jälleen imitoi Galifianakisin esittämää Alania.

– Tämä ei ole mikään mieslompakko, tämä on olkalaukku. Indiana Jones käyttää tällaista.

Vuonna 2009 ilmestyneen elokuvan mainoksessa lukee englanniksi ”some guys just cant handle Vegas”, eli suomennettuna jotakuinkin ”joillakin jätkillä homma ei vaan pysy näpeissä Vegasissa”.

Mikäli avauksesta voi mitään päätellä, nämä jätkät ottavat Las Vegasin vahvasti hyppysiinsä.

Vegas Golden Knightsin video aukeaa oheisesta twitter-linkistä.

Vegas Golden Knights

@GoldenKnights
How 'bout that ride in?

Halutessasi voit avata linkin myös tästä.