Pittsburh Penguinsin tuikitärkeä alempien ketjujen sentteri Nick Bonino on tekemässä paluun Penguinsin kokoonpanoon Stanley Cup -finaalien neljänteen otteluun.

Bonino joutui jättämään finaalien kolmannen ottelun väliin jalkavamman takia. Amerikkalaissentteri loukkasi jalkansa finaalien toisessa ottelussa blokatessaan P.K Subbanin laukauksen.

Bonino saapui aamuharjoituksiin kävelysauvoilla ja jalka tukevasti paketissa mutta osallistui kuitenkin Penguinsin jääharjoituksiin.

– Tunsin oloni hyväksi. Ei se ole hauskaa olla loukkaantuneena mutta katsomme toipumistani päivä kerrallaan. Halusin nyt vain päästä jäälle ja hieman liikkumaan, Bonino totesi Pittsburgh Post-Gazetten mukaan.

Bonino osallistui valmistaviin jääharjoituksiin ilman kontaktikieltoa tai muita rajoitteita ja hänet nähtiin jopa ylivoimaharjoituksissa pelintekijän paikalla.

– Kun pääsee liikkumaan, kipu unohtuu ja kaikki on helpompaa.

Boninon joukkuekaverit odottavat innolla monipuolisen sentterin paluuta kaukaloon.

– Hän on taistelija ja haluaa varmasti kokooonpanoon ja mekin koemme, että hänelle on käyttöä kokoonpanossamme. Hän kuuluu avainpelaajiimme, toteaa Penguisin vikkeläkinttuinen laituri Conor Sheary.