Laajennusdraftiin liittyviä NHL-seurojen suojauslistoja alkaa putkahdella esiin. Kaikki listat tulevat julkisiksi sunnuntaiaamuna Pohjois-Amerikan itärannikon aikaa, mutta koska listat piti jättää keskiyöhön mennessä, tietoja tihkuu jo.

Calgarylainen jääkiekkotoimittaja Eric Francis twiittasi, että Flames on jättämässä kovan palkan ja kovien odotusten kera joukkueeseen viime kaudeksi saapuneen Troy Brouwerin suojaamatta laajennusdraftissa.

Brouwer siirtyi Flamesiin St. Louis Bluesista ja teki saman tien neljän vuoden sopimuksen, jossa vuosiansio oli 4,5 miljoonaa dollaria. Brouwerin esitykset olivat kuitenkin seurajohdolle pettymys, ja se on päättänyt jättää hyökkääjän Vegas Golden Knightsin poimittavaksi.

Brouwerin viime kausi oli tehoissa mitaten miehen huonoin NHL:ssä. Mies sai 74 ottelussa kasaan tehot 13+12=25. Plus-miinus-tilastossa miehen saldo oli 11 maalia pakkasella.

Koko NHL-urallaan Brouwer on pelannut 687 runkosarjaottelua tehoilla 163+156=319. Hän voitti Stanley Cupin Chicago Blackhawksin riveissä 2010.

Francisin mukaan koko Calgaryn suojauslista näyttää tältä:
Hyökkääjät
Johnny Gaudreau
Sean Monahan
Micheal Ferland
Mikael Backlund
Michael Frolik
Sam Bennett
Curtis Lazar
Puolustajat
Mark Giordano
T.J. Brodie
Dougie Hamilton
Maalivahti
Mike Smith

Eric Francis

@EricFrancis
Can confirm the #Flames didn't do anything silly by protecting Brouwer on expansion list. He was exposed. Ferland, Lazar & Bennett protected

Eric Francis

@EricFrancis
Confirming Calgary's protected list: Gaudreau, Monahan, Ferland, Backlund, Frolik, Bennett, Lazar, Giordano, Brodie, Hamilton, Smith.

Jos Francisin twiitit eivät näy kunnolla, voit katsoa ne alta

tästä ja tästä