Washington Capitalsin supertähti Aleksandr Ovetshkin on pyörinyt siirtohuhujen keskellä viime päivien aikana.

Capitalsin GM Brian MacLellan ei lähtenyt sulkemaan ulos mahdollisuutta, jossa Ovetshkin vaihtaisi maisemaa. Treidi vain olisi yksinkertaisesti vaikeasti toteutettavissa.

Kesän aikana treidiä on kuitenkin turha odotella MacLellanin mukaan.

Capitals-GM antoi kuitenkin vaatimuksia Ovetshkinille tulevaa kesää varten.

– Hän on mennyt jo 30 vuoden yläpuolelle ja hänen on mietittävä sitä, miten hän pystyy kehittymään pelaajana niin, että hän pystyy jättämään ison panoksen pöydälle myös jatkossa, MacLellan sanoi CSN Mid-Atlanticin mukaan.

– Peli nopeutuu, joten hänen on harjoiteltava eri tavalla. Enemmän nopeuden kautta kuin voiman kautta. Hänen on pakko tehdä muutoksia, jotta hän pysyy mukana vauhdissa, MacLellan mietti.

Viime kaudella Ovetshkin nakutti 33 maalia, mutta näistä vain 16 tuli tasakentällisin. Kyseinen saldo oli pienin koko Ovetshkinin NHL-uralla, jos ei lasketa mukaan työsulun takia puolikkaaksi jäänyttä kautta (2012-13).

– Ne maalit ovat kuitenkin tärkeitä. Ylipäätänsä se, että kuinka paljon hän saa aikaan viidellä viittä vastaan. Juuri sen suhteen hänen on mietittävä lähestymistapaa kesällä. Miten hän pääsee taas asemaan, missä hän pystyy iskemään tasakentällisin osumia, MacLellan käy läpi.