Timo Jutila muistelee vuoden 2011 kultajuhlia: ”Oli oikeasti nilkkatulehduskin”

Vuoden 2011 Leijonien kultajuhlat muistetaan muun muassa Pasi Nurmisen ”ilmaveivistä” sekä Timo Jutilan nilkkatulehduksesta.

Kultaleijonien joukkueenjohtajana toiminut Juti ei ilmestynyt ollenkaan lavalle, kun Helsingissä juhlittiin MM-kultaa, mikä herätti kummastusta koko maassa. Myöhemmin tiedotettiin, että Jutila kärsi koko kisojen ajan nilkkatulehduksesta.

Nyt Suomikiekon MM-asiantuntija Jutila muistelee SporttiTV:n videohaastattelussa kultajuhlia.

– Kyllä oli oikeasti nilkkatulehduskin, Juti hymähtää.

Katso Jutilan koko haastattelu ylhäältä!

Tilaa SporttiTV – Voita Leijonien pelipaita Jutin nimmarilla!

Useamman urheilusivuston yhteisvoimin Youtubeen perustettu SporttiTV tulee jatkossakin olemaan ”Jutin Ylämummon” videotuotantojen kotipesä. Totta kai videot julkaistaan myös SuomiKiekko-sivustolla, mutta kannattaa silti käydä välittömästi tilaamassa jokaisen penkkiurheilijan unelmakanava (tilaa se tästä).

SporttiTv julkaisee Jutilan videoiden lisäksi MM-kisojen aikana paljon muutakin eksklusiivista sisältöä. Lisäksi kaikkien kanavan viimeistään MM-finaaliin 21.5.2017 mennessä tilanneiden kesken arvotaan Leijonien pelipaita Timo Jutilan nimikirjoituksella varustettuna!

Tilaa SporttiTV tästä ja olet automaattisesti mukana arvonnassa!

Timo Jutila voitti vuonna 1995 Leijonien kapteenina ja keväällä 2011 joukkueenjohtajana MM-kultaa. MM-kisojen aikana saamme SuomiKiekko-sivustolla nauttia ”Jutin Ylämummo”-palstan myötä miehen videoista ja teksteistä (uutinen).