Timo Jutila Leijonien kuolemanottelusta: ”USA on täysin voitettavissa”

Suomi kohtaa torstaina MM-kisojen puolivälierässä USA:n nuoren tähtisikermän.

Suomikiekon MM-asiantuntija Timo Jutila kertoo videohaastattelussa, minkälainen joukkue luistelee Suomea vastaan elintärkeässä ottelussa.

USA:n vahvuuksista huolimatta Jutila on sitä mieltä, että kaikki on Leijonien omissa käsissä.

– USA on täysin voitettavissa, ”Juti” linjaa.

Katso Jutilan koko haastattelu ylhäältä!

Tilaa SporttiTV – Voita Leijonien pelipaita Jutin nimmarilla!

Useamman urheilusivuston yhteisvoimin Youtubeen perustettu SporttiTV tulee jatkossakin olemaan ”Jutin Ylämummon” videotuotantojen kotipesä. Totta kai videot julkaistaan myös SuomiKiekko-sivustolla, mutta kannattaa silti käydä välittömästi tilaamassa jokaisen penkkiurheilijan unelmakanava (tilaa se tästä).

SporttiTv julkaisee Jutilan videoiden lisäksi MM-kisojen aikana paljon muutakin eksklusiivista sisältöä. Lisäksi kaikkien kanavan viimeistään MM-finaaliin 21.5.2017 mennessä tilanneiden kesken arvotaan Leijonien pelipaita Timo Jutilan nimikirjoituksella varustettuna!

Tilaa SporttiTV tästä ja olet automaattisesti mukana arvonnassa!

Timo Jutila voitti vuonna 1995 Leijonien kapteenina ja keväällä 2011 joukkueenjohtajana MM-kultaa. MM-kisojen aikana saamme SuomiKiekko-sivustolla nauttia ”Jutin Ylämummo”-palstan myötä miehen videoista ja teksteistä (uutinen).