Timo Jutila avaa aikaansa Leijonien johtoryhmässä – ”Hyvä ettei pelaajat tiedä noista hommista mitään!”

Suomikiekon MM-asiantuntija Timo Jutila kertoo videohaastattelussa Leijonien joukkueenjohtajan tehtävistään.

Jutila toimi Suomen maajoukkueen joukkueenjohtajana vuosina 2004-2014.

– Se eroaa niin paljon siitä kun oli pelaajana. On hyvä, että pelaajat ei tiedä noista hommista mitään, Jutila kertoo Sportti TV:n videolla.

Katso Jutilan koko haastattelu ylhäältä!

Tilaa SporttiTV – Voita Leijonien pelipaita Jutin nimmarilla!

Useamman urheilusivuston yhteisvoimin Youtubeen perustettu SporttiTV tulee jatkossakin olemaan ”Jutin Ylämummon” videotuotantojen kotipesä. Totta kai videot julkaistaan myös SuomiKiekko-sivustolla, mutta kannattaa silti käydä välittömästi tilaamassa jokaisen penkkiurheilijan unelmakanava (tilaa se tästä).

SporttiTv julkaisee Jutilan videoiden lisäksi MM-kisojen aikana paljon muutakin eksklusiivista sisältöä. Lisäksi kaikkien kanavan viimeistään MM-finaaliin 21.5.2017 mennessä tilanneiden kesken arvotaan Leijonien pelipaita Timo Jutilan nimikirjoituksella varustettuna!

Tilaa SporttiTV tästä ja olet automaattisesti mukana arvonnassa!

Timo Jutila voitti vuonna 1995 Leijonien kapteenina ja keväällä 2011 joukkueenjohtajana MM-kultaa. MM-kisojen aikana saamme SuomiKiekko-sivustolla nauttia ”Jutin Ylämummo”-palstan myötä miehen videoista ja teksteistä (uutinen).