Leijonien uskomaton tilasto hämmästytti Timo Jutilaa – ”Voitimme vain yhden MM-kullan – se tuntuu tyhmältä!”

Suomikiekon MM-asiantuntija Timo Jutila kertoo videohaastattelussa, kuinka lähellä Leijonien historian kolmas MM-kulta oli.

Jutila oli mukana sekä vuonna 1994 Italiassa pelatuissa MM-kisoissa, että vuonna 1995 pelatuissa Ruotsin kisoissa.

Leijonat päätyivät Italiassa finaaliin saakka, mutta kärsi lopulta karvaan tappion Kanadalle. Ruotsissa Leijonat marssivat MM-kultaa näytöstyyliin kaataen finaalissa Ruotsin.

Jutila jäi kuitenkin ihmetyttämään tilasto-fakta Suomen molemmista turnauksista.

– Voitimme vain yhden maailmanmestaruuden – se tuntuu tyhmältä! Siinä voisi oikeasti joku matemaatikko alkaa laskea prosentteja, eikä ymmärtäisi, miten tämä on mahdollista, Jutila laukoo SporttiTV:llä.

Kurkkaa ylhäällä olevasta SporttiTV:n videosta Jutia hämmentävä uskomaton fakta Leijonien Italian ja Ruotsin MM-kisoista.

Tilaa SporttiTV – Voita Leijonien pelipaita Jutin nimmarilla!

Useamman urheilusivuston yhteisvoimin Youtubeen perustettu SporttiTV tulee jatkossakin olemaan ”Jutin Ylämummon” videotuotantojen kotipesä. Totta kai videot julkaistaan myös SuomiKiekko-sivustolla, mutta kannattaa silti käydä välittömästi tilaamassa jokaisen penkkiurheilijan unelmakanava (tilaa se tästä).

SporttiTv julkaisee Jutilan videoiden lisäksi MM-kisojen aikana paljon muutakin eksklusiivista sisältöä. Lisäksi kaikkien kanavan viimeistään MM-finaaliin 21.5.2017 mennessä tilanneiden kesken arvotaan Leijonien pelipaita Timo Jutilan nimikirjoituksella varustettuna!

Tilaa SporttiTV tästä ja olet automaattisesti mukana arvonnassa!

Timo Jutila voitti vuonna 1995 Leijonien kapteenina ja keväällä 2011 joukkueenjohtajana MM-kultaa. MM-kisojen aikana saamme SuomiKiekko-sivustolla nauttia ”Jutin Ylämummo”-palstan myötä miehen videoista ja teksteistä (uutinen).