KHL-historian yksi kovimmista hyökkäysketjuista on lähtökuopissa.

Sport-Ekspressin mukaan Barys Astanan Dustin Boyd, Brandon Bochenski ja Nigel Dawes eivät todennäköisesti jatka kazakkiseurassa, jossa on meneillään melkoinen johtotason myllerrys. Boyd ja Bochenski ovat vapaita agentteja, kun taas Dawesilla on vielä ensi kauden kattava kontrahti.

Barysin tulevan kauden valmentaja on Jevgeni Koreshkov. Seuran presidentiksi valittiin Askar Shopobajev, jolla ei ole mitään näyttöjä menestyksestä. Päinvastoin Shopobajev toimi aiemmin HK Almatissa Kazakstanin mestaruussarjassa ja sai seuran vararikon partaalle.

Boyd ja Bochenski ovat venäläislähteen mukaan saaneet useita huipputarjouksia muista KHL-seuroista, eikä Barysin tarjoamat jatkopahvit ole kaksikon mieleen. Vaikka Dawesilla on vielä vuoden sopimus, ei hän halua jäädä seuraan, mikäli hyökkäysvitjan muut kiekkoilijat lähtevät muualle.

Kyseessä on eittämättä yksi KHL:n historian kovimmista hyökkäysvitjoista, joka on tehnyt tuhoisaa jälkeä vuodesta toiseen. Kolmikko on pelannut Astanassa kuusi viimeistä kautta.