Florida Panthersin 45-vuotiaan tsekkikonkarin Jaromir Jagrin kausi päättyi todelliseen pettymykseen, kun Panthers epäonnistui pääsemään pudotuspeleihin.

Jagrin sopimus loppuu tähän kauteen, eikä päätöstä jatkon suhteen ole vielä tehty. Miehen kommentit antavat kuitenkin toiveita pitkän NHL-uran jatkumisesta.

– Tässä nyt pelataan enemmänkin jo tulevaa silmällä pitäen pelejä pois alta. Rakastan pelata jääkiekkoa ja haluan kehittyä paremmaksi joka kerta kun astun jäälle, Jagr avaa tilannettaan Miami Herald -lehdelle.

Jagr on tehnyt tällä kaudella tehopisteet 16+27=43, joka oli joukkueen neljänneksi eniten, jos siirtorajahankintaa Thomas Vanekia ei lasketa mukaan.

NHL:n kaikkien aikojen pistepörssin kakkoselta vielä löytyy vielä paloa jääkiekkoa kohtaan.

– Mikään ei ole muuttunut viimeisen 20 vuoden aikana, joten intohimoa löytyy vielä. Mielestäni voin kehittyä vieläkin paremmaksi. Rakastan peliä, joten minun pitää odottaa ja katsoa mitä tapahtuu, Jagr kertoo mystisesti.

– Tämä organisaatio on ollut niin hyvä minulle. He antoivat minulle mahdollisuuden, kun he hommasivat minut – rakastan sitä. Olen pelannut erittäin taitavien pelaajien kanssa viime vuosina. Rakastan sitä, rakastan sitä ja mikään ei ole muuttunut. Ei ole väliä, ettemme päässeet pudotuspeleihin. Minä olen myös yksi heistä ketä voi syyttää. Meidän täytyy odottaa kunnes kautemme loppuu, pyörittelee Jagr.

Panthersin presidentti Dave Tallon ja päävalmentaja-GM Tom Rowe eivät ole vielä käyneet keskusteluja Jagrin jatkosta.

– En ole puhunut Tallonille siitä ollenkaan. Keskustelemme ensi viikolla. 16 maalia, en muista kuinka monta pistettä hänellä on, ehkä yli 40. Se on aika hyvin, joten hän tekee vielä tulosta, Rowe kommentoi.