Vastustajan luistin viilsi vaarallisesti NHL-tähden selkään – ”Minulla oli muutama suojelusenkeli mukana”

Columbus Blue Jacketsin tähtihyökkääjä Cam Atkinson koki vaaran hetkiä viime yön ottelussa Buffalo Sabresia vastaan, kun Sabres-hyökkääjä Marcus Folignon luistin viilsi haavan Atkinsonin selkään.

Ottelun toisessa erässä muutama Buffalon ja Columbuksen pelaaja taisteli kiekosta laidan läheisyydessä, jonka seurauksena Atkinson kaatui maahan. Foligno tallasi vahingossa luistimellaan maassa makaavan Atkinsonin takaolkapään ja selän tienoille.

30 maalia tällä kaudella 67 ottelussa tehnyt Atkinson sai toisella erätauolla 17 tikkiä haavaansa ja palasi kolmannessa erässä vielä kaukaloon.

– Minulla oli muutama suojelusenkeli mukana. Sain luistimesta iskun naamaani muutama vuosi sitten, eikä se osunut silmääni. Tämä olisi voinut olla kaulani. Se olisi voinut olla myös hermovaurio. Minun täytyy kiittää onnentähtiäni, kommentoi Atkinson Columbus Dispatchin toimittajan Tom Reedin mukaan.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!