© Kuva: Getty Images

Tappio tärkeässä ottelussa vakuutti Minnesotan tekemään pelaajahankinnan – ”Tavoittelimme häntä juuri siksi”

Minnesota Wildin pahin kilpakumppani NHL:n Keskisessä divisioonassa on tällä hetkellä Chicago Blackhawks, jonka suomalaisedusteinen Wild kohtasi myös sunnuntaina alkuillasta.

Joukkueet taistelevat kynsin ja hampain koko läntisen konferenssin voitosta.

Kun joukkueet kohtasivat edellisen kerran, tulos oli Wildille melko katastrofaalinen, kun tärkeässä ottelussa Blackhawksin Jonathan Toews takoi viisi pistettä ja johti joukkueensa 5-3-voittoon.

Vain vähän aikaa tämän ottelun jälkeen Wild hankki riveihinsä Martin Hanzalin, joka tunnetaan erinomaisena puolustavana hyökkääjänä. Tehtävä Hanzalilla on selvä: estää Toewsin ja Patrick Kanen kaltaisten hyökkääjien mellastaminen Wild-päädyssä.

– Olen varma, että edellisen (heitä vastaan pelatun) ottelun jälkeen tavoittelimme häntä juuri siksi, Wild-käskijä Bruce Boudreau kommentoi Twin Cities Pioneer Pressille ennen sunnuntain Blackhawks-ottelua.

Sunnuntain ottelun Hanzal joutui jättämään väliin, mutta erityisesti hankinta tehtiin pudotuspelit mielessä, sillä on melko todennäköistä, että joukkueet kohtaavat toisensa myös runkosarjan jälkeen.

Ja kun Wild hankki pelaajan itselleen, ei Hanzal ainakaan pure Minnesotaa pudotuspeleissä vastustajan riveissä.

– Joo, olemme illoisia, ettei hän pelaa heillä. En tiedä, olivatko he hänen perässään vai eivät. Joukkueemme rullasi mielestäni melko hyvin jo aiemmin, ja luulen, että niin se rullaa edelleen. Mielestäni olemme parempi joukkue hänen ollessaan kokoonpanossa, Boudreau sanoi.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!