Winnipeg Jets koki kovan kolauksen, kun joukkueen maalivahti Ondrej Pavelec saattaa joutua olemaan loppukauden sivussa. NBC Sports kertoo, että maalivahdin polvi tähystettiin tänään maanantaina ja se saattaa tarkoittaa pitkää sairaslomaa.

– Normaali toipumisaika tällaisessa loukkaantumisessa on noin kahdesta kolmeen viikkoa. Maalivahdilta se saattaa viedä kauemminkin, joukkueen päävalmentaja Paul Maurice sanoi.

Pavelec on ollut sivussa helmikuun seitsemännestä päivästä saakka ja joukkue on peluuttanut lähes ainoastaan Connor Hellebuyckia loukkaantumisen jälkeen. Jos toipuminen venyy huhtikuulle, saattaa Pavelecin kausi olla ohi.

Jets taistelee vielä pudotuspelipaikasta, ja Pavelecin loukkaantuminen tulee huonoon aikaan. Winnipeg on vain kolmen pisteen päässä pudotuspeliviivasta ja joukkue tarvitsee kipeästi tukea Hellebuyckille, koska Michael Hutchinson ei ole pystynyt sitä tarjoamaan.