NHL-legendan yllättävä paljastus tähtivalmentajasta – ”Kukaan ei halua pelata hänelle”

© Kuva: Getty Images

Detroit Red Wingsin legenda Chris Chelios vieraili michiganilaisessa paikallisradiossa haastateltavana Red Wingsin ja Tampa Bayn Lightningin välisen ottelutapahtuman yhteydessä.

CBS julkaisi haastattelun, jossa nousi esiin yllättävä sivujuoni joukkueen vaikeuksista hankkia vapaita agentteja riveihinsä. Veteraanipelaajat eivät yksinkertaisesti halunneet pelata entiselle päävalmentajalle Mike Babcockille.

– Kukaan vapaana agenttina ollut veteraani ei halunnut pelata hänelle. Minä halusin, koska halusin pysyä Detroitissa, Chelios sanoi.

Red Wings yritti aikanaan kaapata Ryan Suteria, kun miehen sopimus Nashvillen kanssa päättyi. Suter valitsi lopulta Minnesota Wildin, koska ei halunnut pelata nykyisin Toronto Maple Leafsin peräsimessä toimivalle valmentajalle.

– Tämä on täysin totta. Suter on hyvä ystäväni. Ei siinä ole mitään henkilökohtaista, mutta hän on veteraaneille vaikea valmentaja. Jos olet nuori pelaaja, se on hienoa, koska saat vastuuta. Mutta jos et pelaa oikein, et pelaa ollenkaan, Chelios avasi.


Kaapo Kakko tekee maalin – saat 100€ ilmaisvedon!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta ja lyö vähintään 1 euron veto otteluun New York Rangers vs Vancouver Canucks (minimikerroin 1,50).
  3. Jos Kakko tekee ottelussa maalin, saat 100€ ilmaisvedon.