© Kuva: Getty Images

Entinen NHL-hyökkääjä jyrähti superlupauksen erikoisesta pelinumerosta – ”Vain yksi on sen arvoinen”

New York Islandersin superlupaus Joshua Ho-Sang on kerennyt aiheuttamaan hämmennystä lyhyen NHL-uransa aikana valitsemallaan pelinumerollaan.

Ho-Sang päätyi valitsemaan pelinumerokseen legendaarisen Mario Lemieuxin pitämän numeron 66. 21-vuotias kiekkotaituri halusi valinnallaan kunnioittaa Penguins-legendaa.

Kaikissa piireissä valintaa ei kuitenkaan otettu mieluisasti vastaan. 722 NHL-ottelua urallaan pelannut Mark Parrish avasi sanaisen arkkunsa Twitterissä ”onnitellessaan” Ho-Sangia ensimmäisestä maalistaan kotikaukalossa.

– Onnittelut Josh! Nyt voit vaihtaa numerosi. Vain yksi on numeron 66 arvoinen, avautuu Parrish Twitter-tilillään.

Neljä kautta Islandersia urallaan edustanut Parrish antoi palaa vielä ensimmäisen kommenttinsa jälkeenkin, kun hän sortui vertaamaan pelinumeroa 66 koko NHL:ssä jäädytettyyn Wayne Gretzkyn pitämään 99:ään.

Eyes on Isles -sivuston toimittaja Matt O’Leary pitää Parrishin purkausta naurettavana.

– Se olisi kuin Islanders-fani olisi vihainen Jordin Tootoolle pelinumerosta 22 (Mike Bossy). Siinä ei ole mitään järkeä. Islanders jäädytti Mike Bossyn numeron, koska hän teki järjettömiä tehopisteitä joukkueelle. Ei sen takia, että mikään muu joukkue ei voisi pitää hänen pelinumeroaan, purkaa O’Leary.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!