Winnipeg Jets voitti edellisyönä Dallas Starsin lukemin 4-3. Yksi ottelun avainhahmoista oli Winnipegin maalivahti Ondrej Pavelec, joka torjui ottelussa 39 kertaa.

Pavelec esitti ottelussa häikäiseviä otteita torjuen kolmannessa erässä kaikki 14 maaliin päin tullutta laukausta.

Winnipegin päävalmentaja Paul Maurice yltyi kehumaan AHL:ssä lähes koko kauden pelannutta tsekkivahtia.

– Osa maalipaikoista tuli hyviltä paikoilta, hyviltä laukojilta. Joitain laukauksia hän näki, ja joitain hän ei nähnyt kun vasta myöhään. Hän etsi kiekkoja niin hyvin. Kentän paras pelaaja, hehkuttaa Maurice NBCSportin mukaan.

Pavelec pelasi AHL:ssä 18 ottelua 91,7 torjuntaprosentilla. Yksi syy AHL-siirtoon oli hänen kova 3,9 miljoonan dollarin palkka.

NHL:n puolella meno on ollut tilastojen puolesta heikkoa, mutta esitykset ovat olleet aivan muuta. Kuuteen otteluun Pavelec on torjunut 90,1 prosentilla ja päästänyt keskimäärin 3,21 maalia ottelua kohden selkänsä taakse.

Winnipeg on kolmen ottelun voittoputkessa mikä on joukkueen pisin tällä kaudella. Lisäarvoa suoritukseen tuo se, että kaikki pelit ovat olleet vieraspelejä.

– Tämä on varmaan paras esitys mitä olen nähnyt maalivahdilta, niin kauan kun olen ollut penkin takana, jatkaa 17 kautta NHL:ssä valmentanut Maurice.