Ottawa Senatorsin nuori hyökkääjä Curtis Lazar on ajautunut katsomaan otteluita katsomon puolelta. Lazar pelasi edellisen kerran 26. tammikuuta, eikä hänelle ole kertynyt kuin 29 ottelua tilille tällä kaudella.

Lazar on jäänyt joukkueensa 13. hyökkääjäksi. Tilanne ei olisi niin paha, mutta Ottawa pelaa usein seitsemällä puolustajalla, joten kanadalaisnuorukaisen mahdollisuudet päästä kokoonpanoon pienenee entisestään.

– Ei ole ikinä hauska jäädä ulkopuolelle, mutta meillä on paljon laajutta kokoonpanossa. Minulla ei ole mitään syytä mököttää tai antaa tunteiden ottaa valtaa minusta. Ennen All-Star-taukoa tein näitä asioita, kertoo Lazar OttawaSun-lehdelle.

– Tärkeintä on olla hyvä joukkuetoveri. Aina kun olen kokoonpanossa, minun pitää olla sinnikäs, laukoa kiekko ja laukoa vähän lisää.

Lazar on tehnyt tällä kaudella pelamaassaan 29 ottelussa vain yhden syöttöpisteen, mikä on viime kaudella 20 tehopistettä tehneelle miehelle suuri pettymys.

Tänään 22-vuotta täyttävä Lazar on kärsinyt turhautumisista, mutta hän uskoo päässeensä yli niistä.

– Kypsyyden nimessä, opin virheistäni. Joskus menin sänkyyn ja halusin vain hakata tyynyäni ja sellaista, mutta se ei vie minua minnekkään. Minun pitää painaa reset-nappia ja keskittyä pieniin asioihin, Lazar kommentoi.

Lazar tunnetaan positiivisena pelaajana, joka hymyilee oli tilanne mikä tahansa. Nyt nuorimies kärsii uransa pahimmasta heikosta jaksosta, joten lääke siihen hänen mukaan on hymyillä lisää.

– Hymyily on aina ollu minun juttuni. Kun hymyilen, olen parempi pelaaja.

Ehkä Lazar saa ensi yönä aihetta hymyyn, koska Ottawa tiedotti hänen olevan mukana kokoonpanossa ensi yön ottelussa Tampa Bay Lightningia vastaan.