Ottawa Senatorsin yön ottelusta Winnipeg Jetsiä vastaan tuli täysi katastrofi heti alusta alkaen, kun he menettivät peräti neljä pelaajaa sairastuvalle lyhyen ajan sisään.

Ottawan hyökkääjät Mike Hoffman, Mark Stone ja Tommy Wingles joutuivat kaikki jättämään Winnipeg-ottelun kesken loukkaantumisen takia.

Joukkueen tilannetta ei myöskään helpota ennen ottelua tullut tieto tähtipelaaja Bobby Ryanin mahdollisesta 3-6 viikon sairaslomasta, jos hänen sormensa todetaan murtuneeksi.

Ottawan päävalmentaja Guy Boucher piti tilannetta katastrofina.

– Vaikea päivä. Bobbyn loukkaantumisen jälkeen menetimme monta muuta kaveria. Jossain vaiheessa tuntui kuin ketään ei olisi ollut enää vaihtopenkillä, kommentoi turhautunut Boucher Ottawacitizen-lehden mukaan.

– Tällä hetkellä olemme mahdollisesti menettämässä muutaman kaverin. Tämä on katastrofi. Tiedämme huomenna lisää ja ehkä katastrofi ei ole niin paha kuin oletamme, mutta meidän täytyy olla valmis kaikkeen.

Boucher oli erityisen ärtynyt Winnipeg-puolustaja Jakob Trouban likaiseen taklaukseen hirmuvireessä olevaan Mark Stoneen. Trouba osui olkapäällä lauantaina viiden pisteen iltaa viettäneen Stonen päähän.

– Se oli selvä isku päähän olkapäällä. Se oli vielä yhteen sarjan parhaaseen pelaajaan ja uskon, että jokainen näki saman asian, kommentoi Boucher tilannetta.

Trouba sai tilanteesta vain kahden minuutin rangaistuksen, mutta NHL-tiedotti Stonen taklauksen joutuvan kurinpitoelimen käsittelyyn.