Minnesota Wild on tehnyt sopimuksen hyökkääjä Ryan Carterin kanssa loppukauden kattavan sopimuksen.

Veteraanihyökkääjä on ei ole pelannut tällä kaudella vielä otteluakaan. Mies oli syksyllä koeajalla Minnesotan mukana, mutta silloin sopimusta ei syntynyt. Nyt solmittu sopimus on kaksisuuntainen, ja se takaa Carterille NHL:ssä 575 000 dollarin palkan.

Wildin suunnitelma on, että Carter hakee tuntumaa ensin AHL-seura Iowa Wildissa. Carter asetettiin siirtolistalle, jotta AHL:ssä pelaaminen on mahdollista.

Samalla joukkue kertoi, että Teemu Pulkkinen ja NHL:ään nostettu Zac Dalpe ovat molemmat siirtolistalla.

Kaksikko asetettiin todennäköisesti siirtolistalle, jotta heidän ”siirtolistakellonsa” nollautuisivat. NHL-joukkue voi tiputtaa siirtolistan läpäisseen pelaajan farmiin, jos pelaaja on pelannut NHL:n puolella alle yhdeksän ottelua läpäisyn jälkeen.

Pulkkinen on Wildissa pelannut nyt yhdeksän ottelua. Siirtolistan läpäisyn jälkeen jokin joukkue saattaa haluta hankkia Pulkkisen pelaajakaupalla, koska hänet voidaan lähettää farmiin ilman pelkoa siitä, että joku nappaisi suomalaisen siirtolistalta.

Star Tribunen toimittajan Michael Russon on varmaa, että Wild pyrkii kauppaamaan Pulkkisen ennen siirtorjaaa, mikäli hän läpäisee siirtolistan.

Siirtolistalta Pulkkisen voi napata mikä vain joukkue seuraavan 24 tunnin aikana.

Pulkkinen saapui Wildiin Detroit Red Wingisistä nimenomaan siirtolistan kautta kauden alussa.