New York Rangers kaatoi yön kierroksella Toronto Maple Leafsin vieraissa 5-2. Viimeisen niitin Rangersin voitolle, löi veteraanihyökkääjä Michael Grabner. Mies vastasi 4-2 ja 5-2 osumista.

Grabner on ollut arvokas pelaaja kotiedusta pudotuspeleissä taistelevalle newyorkilais joukkueelle. Itävaltalainen on tehnyt seitsemässä edellisessä ottelussa seitsemän maalia ja antanut kaksi maalisyöttöä.

Yön ottelu oli kauden viides, jossa 29-vuotias laituri on tehnyt vähintään kaksi maalia. Se nostaa hyökkääjän tilaston jaetulle kärkipaikalle Pittsburgh Penguinsin Sidney Crosbyn, Los Angeles Kingin Jeff Carterin ja Colorado Avalanchen Matt Duchenen kanssa.

Lisämausteen tuo vielä se, että Grabnerin alivoimalla syntyneen ensimmäisen maalin syötti Kevin Hayes, joka nousi kauden eniten alivoimapisteitä tehneeksi pelaajaksi.