Vaasan Sport tiedotti sunnuntai-iltapäivällä purkaneensa kokeneen puolustajan Mikko Pukan sopimuksen.

Sportin tiedotus:

Puolustaja Mikko Pukan, 34, sopimus on purettu yhteisymmärryksessä. Kapteenina sekä varakapteenina toiminut Pukka ehti pelata kolmen kauden aikana kotkapaidassa 156 ottelua.

– Pukan rooli on jäänyt viime aikoina pieneksi, ja pelaajan aloitteesta päätimme antaa hänelle mahdollisuuden siirtyä muualle isompaan rooliin ja sitä kautta taistelemaan tulevaisuuden työpaikoista, kertoo urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä.

– Hän on ollut iso osa Sportia meidän lyhyen liigataipaleen ajan, ja on antanut paljon tälle organisaatiolle. Halusimme tällä päätöksellä antaa hänelle jotain takaisin. Kiitämme Mikkoa, ja toivotamme onnea tuleviin haasteisiin. Hieno pelaaja ja hieno ihminen, päättää Jämsä.