Värikkäistä lausunnoista tunnettu jääkiekkoasiantuntija Don Cherry antoi täyden laidallisen NHL:n tähdistöottelun pelaajille ja tapahtumalle.

Tähdistöottelun voittaneen joukkueen pelaajat saavat 90 000 dollaria palkinnoksi. Cherry antaa kovan tuomionsa pelaajien motivaatiosta pelata tähdistöottelussa.

– Tiedättekö mitä ihmiset? Nämä tyypit saavat 90 000 dollaria jos he voittavat. Se ei ole mitään näille tyypeille, kertoo Cherry Sportsnetin mukaan.

– Olin väärässä ensimmäistä kertaa. Luulin, että he kääntäisivät, ja pelaisivat hienon ottelun. He eivät edes yritä! Älkää menkö sinne.

All-Star-ottelussa on yleensä tapana varoa loukkaantumisia, ja sen Cherry ymmärtää, mutta silti hän odottaa pelaajilta lisää yritystä.

– En odota heidän taklaavan viisi vastaan viisi -pelissä. He eivät voi taklata kolme vastaan kolme -pelissä. Odotan silti heiltä enemmän yritystä. Tämän takia en tule tähdistöotteluihin. Tuotte minut tänne. Kerron teille totuuden, kertoo silminähden tuohtunut asiantuntijalegenda.

Yksi henkilö sai kuitenkin Cherryn mielen lämpimäksi. Poptähti Justin Bieberin otteet tähdistöottelua edeltäneessä julkkisten All-Star-ottelussa.

– Siellä se on, hieno hiustyyli. Kanadalainen poika Starfordista. Hän karvaa. Hyvä Justin-poika! Hyvä laulaja myös. Cherry hekumoi.

– Hän sentään yrittää!