Vaikka Montreal Canadiens on tehnyt hyvää tulosta alkukaudesta ja joukkue on NHL:n kärkikahinoissa, kulisseissa on tällä hetkellä säpinää.

Sportsnetin toimittajan Nick Kypreoksen mukaan joukkueen kapteeni Max Paciorettyllä ja päävalmentaja Michel Therrienillä olisi erimielisyyksiä tällä hetkellä.

Pacioretty on saanut alkukaudella ennen maanantain vastaisen yön kierrosta vain viisi maalia aikaan, vaikka aiemmin jenkkihyökkääjä on ollut tehokas maalipyssy.

– Pacioretty ei ole ollut totuttu 30 maalin iskijä Montreal Canadiensille. Paciorettyn ja Therrienin välillä vaikuttaisi olevan kitkaa, Kypreos totesi Hockey Night in Canada -ohjelmassa.

– Ei ole varmuutta, että Pacioretty haluaisi pois Montrealista, mutta on selvää että muutama joukkue haluaa seurata tilannetta tarkkaan.

Therrienin ja Paciorettyn erimielisyyksistä on ollut huhuja aiemminkin. Hiukan ennen kauden alkua oli huhuja, että Therrien oli kutsunut Paciorettyä ”Canadiensin historian huonoimmaksi kapteeniksi”, marraskuussa Therrien laukoi lehdistötilaisuudessa kommentteja, jotka moni tulkitsi kritiikiksi joukkueen kapteenia kohtaan.

24 pelaamassaan ottelussa Pacioretty on saanut aikaan tällä kaudella pisteet 5+10=15. Jääaika joukkueen kapteenilla on selvästi aiempaa pienempi.