© Kuva: Getty Images

New York Islanders maalasi kaksi osumaa ennätysajassa

New York Islanders nappasi täydet pisteet kotihalissaan Pittsburgh Penguinsia vastaan lukemin 5-3. Tapahtumarikkaassa ottelussa isännät johtivat jo 3-0, mutta Penguins nousi tasoihin kolmannessa erässä huikean nousun päätteeksi.

Islanders kuittasi tilanteen näyttävästi ennätysmaaleilla. Ensin Anders Lee lämäsi 4-3 voittomaalin vain 27 sekuntia ennen loppuvihellystä. Aloituksesta ehti kulua vain kolme sekuntia, kun Nikolai Kulemin onnistui upottamaan kiekon keskialueelta tyhjään maaliin.

Viimeksi yhtä nopeasti kaksi maalia on syntynyt Minnesota Wildin ottelussa 2004. Sitä ennen kaksi maalia kolmeen sekuntiin on syntynyt NHL-kaukaloissa vuonna 1935 St. Louis Eagelsin pelissä.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!