KHL-tähden koko ura vaarassa – ”Lääkäritkään eivät puhu mitään”

© Kuva: Ilari Isotalo

Ruotsalaisen KHL-tähden Andreas Engqvistin koko ura on vaarassa.

Salavat Julajev ja Engqvist päätyivät sopimuksen purkuun, sillä ruotsalaishyökkääjän vamma on vakavaa luokkaa. Engqvist siirtyy kotimaahansa jatkamaan toipumista. Lääkäritkään eivät osaa sanoa miehen kuntoutumisesta mitään varmaa.

– Andreasin kuntoutusaikataulusta on vaikea sanoa mitään, sillä lääkäritkään eivät puhu mitään, sanoi Ufan GM Leonid Veisfeld Championatille.

– Minulla on myös tämä sama tieto, että hän saattaa lopettaa uransa. En ole nähnyt Engqvistiä enkä kuullut hänestä pariin kuukauteen, sanoi Salavatin päävalmentaja Igor Zaharkin Business Online -lehdelle.

Engqvist pelasi tällä kaudella ainoastaan 12 peliä. Viime sesongilla hän mätti 51 pelissä teholukemat 18+16.