Jokereiden kokoonpano elää päivän otteluun

© Kuva: www.hcsalavat.ru

Jokerit kohtaa päivän vierasottelussa itäisen konferenssin kakkosen Avangard Omskin. Seuran verkkosivujen mukaan helsinkiläisten kokoonpanoon palaavat Brian O’Neill sekä Roope Talaja.

Heistä O’Neill loukkaantui marraskuun lopussa vierasottelussa Dinamo Riikaa vastaan. Talaja sen sijaan oli sivussa parista viime ottelusta ennen taukoa. Kokoonpanoon nousevat myös Mäkisen veljekset Atte ja Miro, jotka ovat olleet viime viikot Kiekko-Vantaan riveissä.

Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat Petteri Wirtanen ja Chay Genoway, joista jälkimmäinen on joukkueen matkassa vieraskiertueella ja pelannee viimeistään perjantaina. Wirtanen on sivussa tammikuulle. Sairastumisten vuoksi pelin jättävät väliin Mika Niemi ja Masi Marjamäki. Puolustaja Juho Rautanen on alle 20-vuotiaiden MM-leirityksessä Kanadassa ja Frank Gymer harjoittelee Kiekko-Vantaan mukana.

Suoraa lähetystä ottelusta voi seurata kello 14.55 Viasatin ja Viaplayn kautta.