Pietarin SKA jyllää pelaajamarkkinoilla ja ostelee Venäjän maajoukkuepelaajia toisilta KHL-seuroilta.

Amur Habarovsk vahvistaa verkkosivuillaan jo aiemmin huhutun kaupan, jossa Venäjän maajoukkueessa Karjala-turnauksessa pelannut Artjom Zub siirtyy pietarilaisseuraan rahallista korvausta vastaan.

Sportfaktin tietojen mukaan siirtosumma on 60 miljoonaa ruplaa eli lähes 900 000 euroa. Zub tulee pelaamaan loppukauden Amurin aikaisella palkallaan eli noin 450 000 kausiliksalla SKA:ssa, eikä SKA ainakaan tässä vaiheessa tule tarjoamaan isompaa diiliä, jatkaa Sportfakt. Tilipäivän aika koittaa siis myöhemmin.

SKA:n pelaajapolitiikka on saanut paljon kritiikkiä (lue lisää). SKA on kuin Venäjän maajoukkue pienoiskoossa. SKA:ta ei koske käytännössä edes palkkakattosääntö, koska rahaa piisaa palkkakaton ylittämisestä aiheutuvien sakkojen maksamiseen.