© Kuva: Getty Images

NHL-valmentajalla unohtumaton syntymäpäivä – seuran yksi rumimmista tappioista: ”Osasimme odottaa tätä”

Montreal Canadiens on ollut alkukaudella vahvassa vireessä johtamalla koko liigaa. Perjantain ja lauantain välisenä yönä Montrealilla oli niin sanottu ohipeli, kun se hävisi vieraissa Columbus Blue Jacketsille peräti 10-0.

Nolo tappio oli Montrealin seurahistorian suurin, kun joukkue on jäänyt nollille. Montreal on hävinnyt samoilla lukemilla neljä kertaa seuran historiassa, mutta viimeinen 10-0-rökäletappio on peräti vuodelta 1942 Detroitia vastaan.

Canadiensin 24-vuotias tähtihyökkääjä Brendan Gallagher ei ihan heti tule unohtamaan tappiota.

– Tätä ei kyllä varmasti koskaan unohda. Saimme todellisen opetuksen. Se oli turpasauna, näimme sen tulevan, Gallagher kommentoi The Columbus Dispatchille. 

Montrealin päävalmentaja Michel Therrien vietti 53-vuotissyntymäpäiväänsä, eikä lahja ollut kovin kaksinen. Therrienille tappio ei silti tullut yllätyksenä.

– Se oli vaikea peli, mutta valmennusryhmän kanssa osasimme odottaa tätä. En muista olleeni tällaisessa pelissä mukana koskaan. Siitä ei paljon positiivista jäänyt. Ainoa positiivinen asia on se, että pelaamme jo huomenna kotona, Therrien sanoi.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!