Movember on täällä taas! – Tässäkö NHL-historian komeimmat pensselit?

© Kuva: Getty Images

Marraskuussa kasvatellaan jälleen perinteisesti viiksiä movember-hengessä. Arvostettu Sports Illustrated kokosi pensselikuukauden kunniaksi listan NHL-historian komeimmista viiksistä.

Listalle mahtui myös yksi aktiivipelaaja. New York Islandersin voimahyökkääjä Cal Clutterbuck tunnetaan ennen kaikkea hurjista taklausmääristään, mutta viime vuosina kanadalaislaituri on herättänyt huomiota myös messevällä naamakarvoituksellaan.

Komeimpien NHL-pensselien lista ei tietysti olisi mitään ilman legendaarista puolustajaa Landy McDonaldia, tappelijana ja Teemu Selänteen joukkuekaverina tunnettua George Parrosta tai nykyistä Chicago-luotsia Joel Quennevilleä.

Katso koko Sports Illustratedin lista ja kuvat viiksiherroista tästä linkistä.